1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

'Afacan otobüs' yola çıkıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kültür-Sanat Etkinlikleri çerçevesinde kenar mahalleler başta olmak üzere şehrin değişik bölgelerinde gezici tiyatro ve animasyon gösterileri düzenleyecek.

 
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan, kültür-sanat yelpazelerini gün geçtikçe genişlettiklerini ifade ederek, "Şehir merkezinden uzakta yaşayan çocuklarımızı eğlendirmek, hayal dünyalarını geliştirmek ve yeteneklerini ortaya koymalarını sağlarken yeni yetenekler kazandırmak amacıyla yepyeni bir organizasyon başlatıyoruz. Çocuklarımızın hem daha sosyal birer birey olmalarını sağlayacak hem de eğlenmelerine imkan tanıyacak bu programla, 'Afacan Otobüs' adını verdiğimiz gezici tiyatro ve animasyon ekibimiz şehrimizin kenar mahallelerinde çocuklarla buluşacak. Tiyatro bölümü öğrencilerinin sergileyeceği çocuk tiyatrosunun yanı sıra masallar, animasyonlar, yarışmalar gerçekleştirilecek. Böylece çocuklarımız hem hoşça vakit geçirecekler hem de öğrenecekler” dedi.


13 Ağustos Pazartesi günü başlayacak ve 31 Ağustos'a Cuma gününe kadar devam edecek olan 'Afacan Otobüs' etkinliklerinin programı ise şu şekilde oluşuyor: “13 Ağustos Pazartesi İldem Bülent Altop İ.Ö.O., 15 Ağustos Çarşamba Hacılar Çok Programlı Lisesi, 17 Ağustos Cuma Talas Bilge Kaan İ.Ö.Ö., 20 Ağustos Pazartesi Eskişehir Bağları 80. Yıl Cumhuriyet İ.Ö.Ö., 22 Ağustos Çarşamba Mahrumlar Fevzi Mollaoğlu İ.Ö.Ö., 24 Ağustos Cuma İncesu Atatürk İ.Ö.Ö., 27 Ağustos Pazartesi Belsin Şehit Cengiz Özkan İ.Ö.Ö., 29 Ağustos Çarşamba Yenişehir Ergenekon İ.Ö.Ö., 31 Ağustos Cuma Yeşilmahalle Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.Ö.”

iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2007 Perşembe 10:29:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?