4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Ağaç işleri sanayi sitesi yenileniyor

Melikgazi Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerince yaklaşık 15 gün önce başlanılan Ağaç İşleri Sanayi Sitesinde ki yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ağaç İşleri Sanayi Sitesinin yenilenmesi çalışmaları için 44 bin metrekare kilitli taş, 11 bin metre bordür, 125 bin metrekare asfalt ve bin 500 metre Yağmur oluğu yapılacağını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Bu çalışmaları yaparken her zaman olduğu gibi Kaski, Elektrik şirketi, Doğalgaz ve Telekom kurumları ile iş birliği içerisinde hareket ediyoruz. Sitemizin tüm alt yapısı tamamlandı. Kaldırım ve cep otoparklar yapıldı. Asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Toplam 15 bin ton asfalt kullanılarak tamamlanacak bu çalışmanın maliyeti bize yaklaşık 2 milyon 500 bin YTL olacak” dedi.

Başkan Büyükkılıç, bundan önce de Çelik Eşyacılar Sitesi, Orta Sanayi Sitesi ve Traktörcüler Sitesinin de aynı şekilde yenilendiğini hatırlatarak, şehrimiz ekonomisine büyük katkı sağlayan ve binlerce insanımıza iş imkanı sunan bu esnaf kardeşlerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Onların her türlü eksikliklerini ve ihtiyaçlarını gidererek çok daha iyi şartlar altında işlerini yapabilmeleri için gayret ve çalışmalarımız sürecektir diyerek sözlerini tamamladı.

Ağaç İşleri Sanayi Sitesi esnafları da yaptıkları açıklamalarda, Melikgazi Belediyesinin yapmış olduğu bu çalışma ile sitelerinin kurulduğu günden beri en büyük hizmeti aldığını, artık daha temiz ve daha nezih bir ortamda işlerini yapacaklarından dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini sözlerine eklediler.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2008 Cuma 23:07:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?