4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Ağrıları hafife almayın!

Kayseri Tekden Hastanesi Beyin Cerrahı Op. Dr. Cüneyt Göçmez, vücuttaki ufak tefek ağrı ve şikayetlerin hafife alınmaması gerektiğini söyledi.

Tekden Hastanesi Beyin Cerrahisi Bölümü'ne baş ağrısı ve görmede bulanıklık şikayetleriyle başvuran ve ameliyat olan Mehmet Düzgün, bu belirtileri hafife alıp doktora gitmeseydi yada biraz daha geç kalsaydı hayatını kaybedebileceği belirtildi.

Tekden Hastanesi Beyin Cerrahı Op. Dr. Cüneyt Göçmez, Mehmet Düzgün'ün baş ağrısı ve görmede bulanıklık şikayetleri ile hastanelerine başvurduğunu, çektirilen MR ve tomografisinde beyin omurcuklarında su toplaması tespit edildiğini söyledi.

Göçmez, “Artı beyinciğinde de sarkma olduğu görülmüştür. Göz dibine baktığımızda da burada da bozulma olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine hastayı acilen ameliyata aldık. Ameliyatta hastaya, beyindeki fazla suyu karın boşluğuna boşaltan bir sistem yerleştirdik. Bu şekilde hem beyindeki fazla su vücut dışına atılmadan vücudun içinde kalmakta hem de beyindeki basınç azaltılarak hasta sağlığına kovuşmakta” dedi

Ameliyat sonrası, sağlığına kavuşan Mehmet Düzgün'de, “Doktora başvurmakta oldukça gecikmişim. Eğer bir hafta daha geç kalsaydım hayatımı kaybedebilirdim. Bu yüzden, hiç kimse sağlık sorunlarını küçümsemesin, doktordan korkmasın” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 13:33:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?