8
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Ahmet Şerif İzgören Erciyes’te

AHMET ŞERİF İZGÖREN ERCİYES’TE

AIESEC Kayseri Tanışma Toplantısı’ kapsamında Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) söyleşi gerçekleştiren Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören, “Mücadele ruhunuz varsa dünyayı sallarsınız” dedi.

AIESEC Kayseri tarafından düzenlenen ‘AIESEC Kayseri Tanışma Toplantısı’ kapsamında, Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören, Erciyes Üniversitesi’ne geldi. Sabancı Kültür Merkezi’nde ERÜ öğrencileriyle buluşan İzgören, kendisinin tüm dünyada bilinen kişisel gelişim uzmanlarından olmadığını, sadece insanlarla bir şeyler paylaşan bir kişi konumunda olduğunu söyledi.

Söyleşinin ilk başında kendisinden bahseden İzgören, “İzgörenAkın Eğitim ve Danışmanlık firmasının 1996’dan beri, Elma Yayınevi’nin, 1999’dan beri Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstleniyorum. Sekiz tanesi iş ve yönetim ile kişisel gelişim konularında olmak üzere on iki kitabım yayımlandı. Bunlardan dokuz tanesi on binin üzerinde sattı” dedi.

Yaşadığı ve karşılaştığı bir takım olayları öğrencilerle paylaşan İzgören, bu anlattıklarından yola çıkarak öğrencilere tek bir öneride bulunarak, “Mücadele ruhunuz varsa dünyayı yerinden sallarsınız. Dil öğrenin, bilgisayar öğrenin, ama mücadele ruhunuz yoksa bunların hiçbir anlamı yok” ifadelerini kullandı.

Söyleşi, daha sonra soru-cevap şeklinde devam etti.

AHMET ŞERİF İZGÖREN ERCİYES’TE
AHMET ŞERİF İZGÖREN ERCİYES’TE
AHMET ŞERİF İZGÖREN ERCİYES’TE
AHMET ŞERİF İZGÖREN ERCİYES’TE
AHMET ŞERİF İZGÖREN ERCİYES’TE
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2011 Çarşamba 15:54:01
Güncelleme :23 Mart 2011 Çarşamba 17:52:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?