1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Aile içi kavga dehşeti: 4 ölü

KAYSERİ'de, evdeki tartışma sırasında cinnet geçiren 33 yaşındaki İskender Bozkurt, 3 kayınbiraderini vurarak öldürüp, eşi Ülfiye Bozkurt'u ağır yaraladıktan sonra, aynı tabancayla yaşamına son verdi.

Bugün 15.00 sıralarında, 38 SN 656 plakalı BMW marka otomobiliyle Tınaztepe Mahallesi'ndeki Özemek Apartmanı'ndaki evine gelen demir doğramacılık yapan İskender Bozkurt, eşi Ülfiye Bozkurt ve bir hafta önce çocuklarının sünnet düğünü için gelen onun yakınlarıyla tartışmaya başladı.

Tartışma büyüyünce bir anda öfkeye kapılan İskender Bozkurt, belinden çıkarttığı tabancasıyla rastgele ateş etti. Bozkurt'un tabancasından çıkan kurşunların isabet ettiği henüz soyadları öğrenilemeyen Salih, Eyüp ve Şaban adlı kayınbiraderleri olay yerinde yaşamını yitirdi, Ülfiye Bozkurt ise ağır yaralandı.

İskender Bozkurt, ardından da tabancayı şakağına dayayıp tetiği çekerek yaşamına son verdi. Olayda ağır yaralanan Ülfiye Bozkurt ise önce Kayseri Eğitim Hastanesi'ne kaldırıldı, buradan da Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

DHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2007 Perşembe 17:23:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?