4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Aileler birbirine girdi: 9 yaralı

KAYSERİ'de oturan ‘Aslan' ve ‘Varol' aileleri arasında çıkan tüfekli, taşlı, sopalı kavgada, 3'ü saçmalardan olmak üzere 9 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, 3 kişi de gözaltına alındı.

Kocasinan İlçesi Elagöz Mahallesi'nde aralarında daha önceden de anlaşmazlık bulunan ‘Aslan' ve ‘Varol' aileleri, bu kez mahalle meydanında kavga etti. Mahmut Varol ile oğlu Yahya, kent merkezine gitmek için otobüs durağında beklerken Alaattin Aslan av tüfeği ile üzerlerine ateş açtı.

Ancak, saçmalar durakta bekleyen Necla Yermik (34), Kadir Öztürk (15) ve durağın yanındaki bakkal Süleyman Akmeşe'yi (60) yaraladı. Silah sesi üzerine meydandaki otobüs durağına gelen iki aile fertleri, taşlı- sopalı kavga etti. Kavgada, Mahmut Varol (52) ile oğlu Yahya (21), Hasibe (70), Alaattin (24), Ömer (44) ve Kadir Aslan (47) sopa ve taşlarla yaralandı.

Yaralılar, mahalle sakinleri tarafından araçlarla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Durumu ağır olan Süleyman Akmeşe, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'nde kaldırıldı. Tüfekle ateş açıp sonra kavgada yaralanan Alaattin Aslan ile Ömer Arslan ve Mahmut Varol tedavilerinin ardından jandarma tarafından gözaltına alındı. Ruhsatsız tüfeğe el konurken, soruşturma sürdürülüyor.

DHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 11:33:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?