5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

AK Parti görev dağılımı yaptı

AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat, geçtiğimiz ay yapılan il kongresi sonrası seçilen yönetim kurulu arasında görev dağılımı yapıldığını ve il yürütme kurulu üyelerinin belirlediğini söyledi.

Açıklamalarda bulunan Mahmut Cabat, il kongresinin tamamlanmasının ardından, yeni yönetim kurulunu oluşturduklarını belirtti.

Yeni yönetim kurulunun da kendi arasından, il yürütme kurulu üyelerini seçerek görev dağılımı yaptığını kaydeden Cabat, “Bu görev dağılımı ile birlikte il yürütme kurulumuzda belirlenmiş oldu. Yeni yönetim kurulu listemizde özellikle bayan ve gençlerimize geçmiş döneme oranla daha fazla yer vermeye çalıştık. Özellikle bayanlarımızın ve gençlerimizin seçim başarılarımızdaki katkılarının bilincindeyiz. Bu nedenle de başbakanımızın talimatları doğrultusunda gençlerimizin ve bayanlarımızın mümkün olduğu kadar fazla sayıda yönetim kurulumuzda temsil edilmesine özen gösterdik. Umuyorum ki, bu dönemde görev yapacak il yönetim kurulumuz daha önce olduğu gibi başarılı hizmetlere imza atacaktır. Bu vesile ile daha önce birlikte görev yaptığım değerli arkadaşlarıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra birlikte çalışacağımız arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. AK Parti olarak hizmet öncelikli politikalarımızdan asla taviz vermeden çalışmalarımızı aynı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Tartışmalarla ve kısır çekişmelerle vakit kaybetmeden doğru bildiğimiz işleri yapmaya devam edeceğiz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte önemli hizmetlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı İl Yürütme Kurulu ise şu şekilde oluştu:
“Mahmut Cabat İl Başkanı, Aykut İltekin Siyasi ve Hukuki İşler Komisyonu, Rıfat Yelkenoğlu Teşkilat Komisyonu, Levent Büyükkeçeci Seçim İşleri Komisyonu, Nuri Sarıdanişment Tanıtım ve Medya Komisyonu, Necmettin Baktır Dış İlişkiler Komisyonu, Fuat Büyükkiraz Sosyal İşler Komisyonu, Fatih Kalender Yerel Yönetimler Komisyonu, Alaaddin Keykubat Ekonomi Komisyonu, Hasan Köksal Halkla İlişkiler Komisyonu, Osman Şenol Mali ve İdari İşler Komisyonu, Leman Bolat Ar-Ge Komisyonu, M. Orhan Taşçı Genel Sekreterlik.”
 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2009 Salı 12:35:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?