7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Ak Parti'li adaylar OSB'de

AK PARTİLİ ADAYLAR OSB'DE

AK Parti 24. dönem Kayseri milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesindeki işçilerle bir araya geldi. Burada konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, muhalefetin 'ülkeyi bölecekler' iddiasına sert çıkarak, "Milletin kafasını karıştırmak için iftira atıyorlar" dedi.

AK Partili adaylar TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, milletvekilleri Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya, milletvekili adayları Dr. İsmail Tamer, Dr. Murat Cahit Cıngı ve Mehmet Adıgüzel, OSB'deki 7 fabrikayı ziyaret ederek işçileriyle görüştü. AK Parti'nin 8,5 yılda gerçekleştirdiği hizmetleri anlatan adaylar, işçilerle çalıştıkları bölümler hakkında bilgiler aldı.

AK Partili adaylardan Mehmet Adıgüzel, "İnşallah 13 Haziran sabahında 9 kişiyle beraber Ankara'da sizlere hizmet etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bunun için dualarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz." dedi.

Dr. Murat Cahit Cıngı, artık devirin körü körüne ideoloji devri olmaktan çıktığını belirterek, işçilerin hizmet eden partiye oy vermelerini istedi. Cıngı, "Hükümetimiz çalıştı, duble yollar yaptı, eğitim kalitesi ve hayat standartlarımız arttı, ama (biz dededen beri falanca partiliyiz) diyenler var, öyle bir şey yok. Artık devir ideoloji devri değil. Devir hizmet devri. Hizmeti kim yapıyorsa ya da kimin yapacağına inanıyorsanız, oyunuzu o partiye verin. AK Parti'nin hizmet ettiğine inanıyorsanız, bizim sizden ricamız Başbakanımıza olan güveninizi tazelemenizdir." dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, "Eğer siyasi ve ekonomik istikrar olmasaydı, küresel ekonomik krizi atlatmamız mümkün olmazdı. Yunanistan'dan beter olurduk. Yunanistan'ın AB'de olmasından dolayı destekçileri var, ama Türkiye'nin bu kadar büyük destekçisi olmazdı." diye konuştu.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise, muhalefetin partilerine karşı ülkeyi federasyonlara böleceği yönündeki eleştiriye sert çıktı. Elitaş, şöyle konuştu:

"12 Eylül darbesinin anayasasında idare edilmek 21. yüzyıl Türkiye'sinde, bu millete yakışmaz. Muhalefet partileri şu konuda yalan söylüyor, iftira atıyor, milletin kafasını karıştırmaya çalışıyor. Bunları da televizyon karşısında ifade edemiyorlar. Sadece mahalle toplantılarında sokak aralarında, kahvehane köşelerinde bu yalan ve iftiraya devam ediyorlar. Diyorlar ki, 'AK Parti anayasayı değiştirdiği taktirde Türkiye'yi bölecek, Türkiye'yi federasyonlara ve eyaletlere çevirecek' Biz de cesaretiniz varsa gelin bu söylediklerinizi ekranlarda söyleyin diyince de söylemiyorlar. Biz anayasayı değiştireceğiz ama tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet ilkesinden başka hiçbir şeyi kabul etmiyoruz."

AK PARTİLİ ADAYLAR OSB'DE
AK PARTİLİ ADAYLAR OSB'DE
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2011 Salı 11:43:02
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 09:22:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?