5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

AK Partili vekiller sorun dinledi

AK Parti Kayseri milletvekilleri Sadık Yakut, Yaşar Karayel ve Ahmet Öksüzkaya, Diş Hekimleri Odası'na ziyaret ederek sorunları ile ilgili bilgiler aldı.

Diş Hekimleri Yönetim Kurulu Toplantısı'na katılan milletvekillerine, Diş Hekimleri Odası Başkanı Umut Kural tarafından bilgiler verildi. Burada bir açıklama yapan milletvekili Ahmet Öksüzkaya, meclisin tatile girmesiyle birlikte seçim bölgelerindeki ziyaretlerine başladıklarını, bu kapsamda Diş Hekimleri Odası'nı ziyaret ettiklerini ifade etti.

Öksüzkaya, diş hekimlerinin sorunlarını yakından takip ettiklerini, fakat bir kez daha bu sorunlarla ilgili görüşmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.
Diş Hekimleri Odası Başkanı Umut Kural ise, diş hekimliği hizmetleri ile ilgili yaşanan sıkıntılar konusunda açıklamalarda bulundu.

Kural, sürdürülebilir bir diş hekimliği için çalışmalar yaptıklarını ve vatandaşın ağız ve diş sağlığı konusunda daha iyi sağlık hizmeti alması için gayret gösterdiklerini ifade etti. Bu sorunların çözümü konusunda bu ziyaretin katkısı olacağına inandığını dile getirdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 12:02:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?