5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

AK Partili vekiller Yeşilhisar'da

AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat, çalışma ve gayretler konusunda çok samimi olduklarını ifade ederek, “Bunun sadece göstermelik olduğu için değil, bizim seçimle ilgili bir sıkıntımız, böyle bir kaygımız da yok” dedi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ilçe programları kapsamında AK Parti Kayseri milletvekilleri Sadık Yakut, Yaşar Karayel ve Ahmet Öksüzkaya ile İl Başkanı Mahmut Cabat, Yeşilhisar ilçesinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan İl Başkanı Mahmut Cabat, çalışma ve gayretler konusunda çok samimi olduklarını söyledi.

Cabat, “Sizler sadece sorumlu olduğunuz köylerinize hizmet ederken, bizler bütün ilimize, milletvekillerimiz bütün yurdumuza hizmet etmek için samimi olarak çalışıyorlar. Yasama döneminin sonundaki tatil döneminde de milletvekillerimiz sizlerle beraber olabilmek için ilçe ilçe dolaşıyorlar. Bunun sadece göstermelik olduğu için değil, bizim seçimle ilgili bir sıkıntımız, böyle bir kaygımız da yok” dedi.

Alınan notların gerekli kurumlarla gerçekleştirilen toplantılarda ele alınacağını ve bütün konuların gerektiği şekilde ele alınarak çözümleri konusunda elden gelen gayretin gösterileceğini ifade eden Cabat, amaçlarının hizmet etmek olduğunu ve milletvekillerine de zaman zaman iltifat etmek gerektiğini kaydetti.

Belediyeler hariç Kayseri'nin 2 katrilyon kamu kaynağını kullandığını ve bu konuda emeği geçen bütün bakan, milletvekili ve bürokratlara teşekkür ettiğini ifade eden Cabat, bu hizmetlerin artarak devam edeceğini belirtti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2009 Cuma 14:18:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?