5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

AK Partili vekillerden ilçelere gezi

AK Parti İl Başkanlığı tarafından ilçelerin sorunun ele alınması açısından düzenlenen ilçe ziyaretleri kapsamında Bünyan ve Pınarbaşı ilçelerine ziyaretler gerçekleştirildi.

Bünyan İlçesindeki ziyarete, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Sadık Yakut, Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Sadettin Aydın, İl Yönetim Kuru üyeleri, İlçe Başkanı Süleyman Yıldırım, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve köy muhtarları katıldı,

Toplantının açılış konuşmasını yapan Milletvekili Yaşar Karayel, AK Parti milletvekilleri olarak ilçeleri gezerek köy muhtarlarını dinlediklerini sorunların yerinde tespitine çalıştıklarını ifade etti. Sorunların il içinde çözülebilecek olanlarını ilde, Ankara'da çözülmesi gerekenleri de Ankara'ya taşıyarak bu talepleri yerine getireceklerini kaydeden Karayel, Kayseri'nin bir marka şehir haline geldiğini ilçelerin ise marka ilçe haline gelmesine çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Pınarbaşı ilçesinde düzenlenen toplantıya da ilçeye bağlı 139 köyden yaklaşık 110 civarında muhtarın toplantıya katılması dikkat çekti. Toplantının açılışında konuşan Milletvekili Yaşar Karayel, meclis tatil olmasının ardından AK Parti milletvekilleri olarak çalışmalarına devam ettiklerini bu kapsamda ilçe gezilerini gerçekleştirdiklerini ifade etti. Ziyaret edilen her ilçede köy muhtarları ile bir araya geldiklerini ve bu toplantılarda dile getirilen sorunları il bazında yapılan toplantılarda en acil olanlardan başlamak üzere çözmek için gayret gösterdiklerini belirtti.

Köy muhtarları ile gerçekleştirilen toplantının ardından, Pınarbaşı Kaymakamlığı'na geçen AK Parti Kayseri Milletvekilleri burada Kaymakam Sefer Yılmaz'dan ilçenin sorunları ile ilgili bilgiler aldı. Pınarbaşı Kaymakamı burada, kaymakamlık tarafından hazırlanan ve ilçenin kalkınması ve gelişmesi amacıyla yürüttükleri projelerle ilgili görsel olarak bilgiler verdi.

Hazırlanan sunumu milletvekillerine aktardı. Bu projelerin en önemli eksiğinin finansman konusu olduğunu dile getirerek, ilçeye büyük fayda sağlayacak olan bu projelerin finansmanı konusunda milletvekillerinden destek istedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2009 Perşembe 10:52:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?