2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

Akaryakıt ihalesi yapıldı

Kocasinan Belediyesi 2008 yılında hizmetlerde kullanılmak üzere gerekli akaryakıt ihalesini yaptı. İhaleye 6 firma katıldı.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, belediye hizmetlerinin hinterlandın genişlemesiyle ivmesinin daha da arttığını belirterek, “Hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir bir şehir sunmak için yapılan hizmetlerin gerçekleştirilmesinde akaryakıt çok önemli bir yere ve maliyete sahip. Belediye sınırlarımız genişleyip sorumluluk alanımız arttığı gibi araç filomuzda sürekli yenileniyor. Bu nedenle 2008 yılında yapılacak hizmetler için kullanılacak; motorin, benzin, gaz yağı ve kalyak alımı için ihale yaptık. İhaleye SP Madeni yağları A.Ş., Koç Petrol Ürünleri, Prista Oil Yağ Sanayi A.Ş., Ali Eskicioğulları, Poyraz Petrol, Çavdarlar Petrol A.Ş. olmak üzere 6 firma katıldı. İhale komisyonu değerlendirmesini yaparak sonucu açıklayacak” dedi.

Başkan Bekir Yıldız, 1 milyon 400 bin litre motorin, 200 bin litre motorin, 25 bin litre 95 oktan kurşunsuz benzin, 2 bin litre gaz yağı ve 50 bin kg kalyak alımı için yapılan ihaleye 3 milyon 155 bin YTL ile Poyraz Petrol’ün, madeni yağ grubu ihalesine de 50 bin 256 YTL ile Prista Yağ Sanayi’nin en uygun teklifi verdiğini belirtti.

 

iha
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2007 Çarşamba 17:13:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?