5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Akciğer hastasına sahip çıkıldı

Kayseri'de akciğer solunum yetmezliği hastalığına yakalanan 2 çocuk babası Ercan Koçer'in, tedavisini Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi üstlendi.

İstanbul'daki bir cam işleme fabrikasında 7 yıl boyunca çalışan ve 1 yıl önce akciğer yetmezliği hastalığına yakalanan Ercan Koçer (31), elektrikli oksijen cihazı olmadığından nefes alıp vermede sıkıntı yaşıyordu.

Ercan Koçer'in sağlık durumundan haberdar olan Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi İsmail Tamer, özel ambulansla hastayı evinde aldıklarını ve göğüs cerrahisi servisinde tedavisine başladıklarını söyledi.

Tamer, hastanın uzun süre toza maruz kaldığı için solunum yollarında tıkanıklar olduğunu ve buna bağlı olarak beslenmesinde sorunlar olduğunu dile getirerek, "Şuan hastamızın tedavisine başladık. Tedaviye cevap vermeye başladı. Geldiği gün konuşamıyordu, şimdi azda olsa konuşmaya başladı. Hastanın bütün tedavi masrafları hastanemiz tarafından üstelenecek, sağlığına kavuşması için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Ercan Koçer'in eşi Elif Koçer ise, eşinin tedavisine başlandığı için çok mutlu olduğunu belirterek, “Yardımda bulunan herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 18:07:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?