30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

AKP 2.Olağan Büyük Kongresi

AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat, 11 Kasım Cumartesi günü Ankara'da gerçekleştirilecek olan AK Parti 2. Olağan Büyük Kongresi'nde Kayseri'den 22 delegenin oy kullanacağını belirterek, cuma gecesi parti önünden Ankara'ya ücretsiz otobüsler kaldırılacağını söyledi.
 
Ankara ASKİ Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek kongreye yaklaşık bin 460 delegenin katılacağını belirten AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlık Birimi'nden yapılan açıklamada, ulusal 14 televizyon kuruluşunun kongreyi canlı yayınlamak üzere akreditasyon yaptırdığını, ayrıca çok sayıda köşe yazarı, muhabir, foto muhabiri, kameraman ve teknik ekibin kongreyi takip etmek üzere akredite yaptırdığını bildirdiklerini söyledi.
 
Cabat, "Kongrenin görsel organizasyonu konusunda çalışmaların sürdüğü öğrenilirken çok sayıda yabancı konuk, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcisinin de kongreye katılması bekleniyor. 14 Ağustos 2001'de Türkiye'nin 39. partisi olarak siyasi hayattaki yerini alan ve 3 Kasım 2002 seçimlerinde tek başına iktidar olan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 2. Olağan Kongresinde, genel başkan ile partinin en yetkili organı 50 kişilik Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyelerinin seçimi yapılacak. 11 Kasım Cumartesi günü saat 10'da gerçekleştirilecek olan kongrede Kayseri'den 22 delege oy kullanacak. Ayrıca İl teşkilatından cuma gecesi Ankara'ya ücretsiz otobüsler kaldırılacak" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2006 Çarşamba 14:25:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?