5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

AKP İl başkanlığına yeni aday

Kayseri'de, 7 Haziran 2009 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı AK Parti İl Kongresi için daha önce parti grup başkan vekilliği de yapan Hacı Kılıç Çakıcı aday olacağını açıkladı.

Develi Cıvıklı Lokantası'nda çok sayıda vatandaşın da katıldığı toplantıda Hacı Kılıç Çakıcı, 7 Haziran 2009'daki İl Kongresi ile AK Parti İl Başkanlığına talip olduğunu dile getirdi. Çakıcı, parti misyonu çerçevesinde Kayseri'nin çıkarı doğrultusunda aday olduğunu dile getirdi.

Tezahüratlar sebebiyle konuşmasına ara veren Çakıcı, bir partili olarak AK Parti İl Başkanlığı'nda açıklama yapmalarına izin verilmediğini de iddia etti. Her mekanda demokrasi mücadelesi vereceklerini kaydeden Çakıcı, "Bize gurur yakışmaz. Yanlış yollara tevessül edenlere karşı en ufak bir müsamaha göstermeyeceğiz. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi 'Her ilimiz kendi iç muhasebesini yapacak. Yönetimi güçlendirerek yeni döneme ve başlangıçlara adım atacaktır' ifadesinden cesaret alarak 7 Haziran 2009 tarihinde yapılacak olan AK Parti İl Kongremizde İl Başkanlığı'na aday olduğumu açıklıyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Çakıcı ve AK Parti İl Yönetimi adayları toplu fotoğraf çektirdi. Aday Çakıcı evli ve 1 çocuk babasıdır.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 16:45:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?