4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

AKP İl Teşkilatı'nın acı günü

AK Parti Kayseri Teşkilatı'nda yaşanan iki ayrı vefat haberi üzüntüye neden oldu.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Metin Mermerkaya'nın annesi Elmas Mermerkaya ve İl Yönetim Kurulu üyesi Ömer Beğendik'in kayınvalidesi Hikmet Bozbay vefat etti.

Elmas Mermerkaya'nın şeker hastası olduğu ve uzun süredir tedavi gördüğü bildirilirken, Ömer Beğendik'in kayınvalidesi Hikmet Bozbay ise ani bir beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

Cenazeler bugün Cami Kebir'de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Metin Mermerkaya'nın annesinin ve Ömer Beğendik'in kayınvalidesinin vefatı ile ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat, “AK Parti Kayseri Teşkilatı olarak üzücü bir gün yaşıyoruz. Değerli dostumuz Metin Mermerkaya'nın annesi Elmas hanımefendi ve Ömer Beğendik kardeşimizin kayınvalidesi Hikmet Hanım'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu üzücü kayıplardan dolayı başta Metin Mermerkaya ve Ömer Beğendik olmak üzere ailelerine başsağlığı diliyor ve vefat edenlere de Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.

Mahmut Cabat, önceki gün vefat eden Kayseri Elektrik Şirketi Genel Müdürümüz Şadi Büyükkeçeci'nin eşi, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Levent Büyükkeçeci'nin yengesi Kadriye Büyükkeçeci'ye de Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına da başsağlığı dileklerinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 17:28:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?