4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

AKP Milletvekili saldırıyı kınadı

AK Parti Kayseri Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, teröristlerin Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Karakolu'na yaptığı kalleş saldırıyı şiddetle kınadığını söyledi.

Yazılı bir açıklama yayınlayan Mustafa Elitaş, önceki gün Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün Karakolu'na yapılan saldırı sonucu 15 askerin şehit olmasını kınayarak, bu hain saldırıların asla amacına ulaşamayacağını belirtti.

Elitaş, “Cumartesi günü Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün Karakolu'na yapılan saldırı sonucu 15 vatan evladımızın şehit olmasıyla millet olarak büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Hain teröristler, ülkenin çeşitli yerlerinde yürüttükleri provakatif eylemlerin ardından, böylesine kalleş bir saldırı ile kahraman Mehmetçiği hedef aldılar. Türk ordusunun operasyonlarıyla iyice köşeye sıkışan hain terör örgütü, yaptığı bu tür eylemlerle varlığını ispatlamaya çalışmaktadır. Hükümetimiz tarafından yürütülen ve bölge halkına yönelik olarak yürürlüğe giren sosyal ve ekonomik tedbirlerle iyice hareket alanı daralan terör örgütü mensupları, çareyi bu tür ses getirici hain saldırılara bağlamışlardır. Bu son çırpınışlar da asla amacına ulaşamayacak ve Türk ordusu bu saldırıların karşılığını mutlaka verecektir. Birlik ve beraberliğimize yönelen bu kalleş saldırıları nefretle kınıyor, saldırılar sonucu hayatını kaybeden Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Saldırı sonucu yaralanan evlatlarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 15:02:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?