3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

AKP Sarıoğlan Kongresi yapıldı

AK Parti Sarıoğlan 3. Olağan Kongresi'ne tek liste olarak giren Özdemir Doğan, başkan seçildi.

Sarıoğlan Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye AK Parti İl Başkan Yardımcıları Aykut İltekin, Rıfat Yelkenoğlu, Hamdi Andaç, AK Partili Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahid Özden, İl Yönetim Kurumu üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, delegeler ve vatandaşlar katıldı.

Divan başkanlığını AK Parti İl Başkan Yardımcısı Aykut İltekin'in yaptığı kongrede konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, bulunulan makamlarda hizmet etmek üzerine kurulu bir anlayışın olması gerektiğini, bu anlayışın da AK Parti'de olduğunu söyledi.

AK Parti'nin her ferdinin bu anlayışla hizmet etmeye çalıştığının altını çizen Yıldız, Sarıoğlan ilçesinde önemli çalışmalar gerçekleştiren ilçe başkanı ve daha önce yönetimde görev alanlara teşekkür etti. Kayseri merkezde AK Parti'ye olan teveccühün yüzde 70 seviyelerinde olduğunu ifade eden Yıldız, Sarıoğlan için de hedefin bu olması gerektiğini belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından kongreye tek liste olarak giren Özdemir Doğan, başkan seçildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 13:42:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?