4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

AKP Teşkilatı yemekte buluştu

AK Parti Kayseri Teşkilatı, Kıranardı Kent Orman'da bulunan Şelale Park Restoran'da düzenlenen yemekli toplantıyla bir araya geldiler.

AK Parti Kayseri milletvekilleri tarafından verilen yemek, samimi bir ortamda gerçekleşti. Kadın ve gençlik kollarından da yoğun bir katılım yaşanırken, milletvekillerinin eşleriyle birlikte katıldıkları yemekli toplantıya, AK Parti Kayseri milletvekilleri Taner Yıldız ve Ahmet Öksüzkaya'nın yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kadın Kolları Başkanı Sevil Camuzcuoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Köksal, Kocasinan Kadın Kolları Başkanı Selma Ünal, Melikgazi Kadın Kolları Başkanı Münire Büyüksimitci katıldı.

Toplantıda kısa birer konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat ve Kadın Kolları Başkanı Sevil Camuzcuoğlu, toplantıya katılımlarından dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür ettiler ve bu toplantıların bundan sonra da devam edeceğinin altını çizdiler. Milletvekillerinin düzenlediği bu toplantıdan dolayı kendilerine de teşekkür ettiler.

Toplantıya katılan milletvekillerinden Taner Yıldız ve Ahmet Öksüzkaya'da, davete katılanlara teşekkür etti. Bu tür toplantıların, devam etmesi gerektiğini ifade eden milletvekilleri, yerel seçimler öncesi, teşkilatın bir araya gelmesinin, bundan sonraki dönemde önemli olduğunu belirttiler.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 12:50:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?