4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

AKP'de bayramlaşma coşkusu

AK Parti Kayseri İl Teşkilatı tarafından düzenlenen programla partililer ve halk bayramlaştı.

AK Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat'ın yanı sıra, AK Parti Kayseri milletvekilleri Taner Yıldız, Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, il yönetim kurulu üyeleri, teşkilat başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşmada bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat, bayramların önemine değinerek, AK Parti Kayseri Teşkilatı'nın önümüzdeki seçimlerde yine büyük başarı elde edeceğini söyledi.

Cabat, “Bayram günlerinde millet olarak sevinçlerimiz, mutluluklarımız bir kat daha artar, kardeşlik, birlik ve beraberlik duyguları daha da pekişir. Bu nedenle bu günleri, bu güzel fırsatları iyi değerlendirmeliyiz. Kırgınlıklarımızı, küskünlüklerimizi gidermek için bu günleri birer fırsat olarak görmeliyiz. Geçmişe şöyle bir dönüp baktığımızda, son 6 yıl içerisinde sağlanan güven ve istikrar ortamının hiçbir dönemde olmadığı kadar sağlam olduğunu görürüz. Daha önce ülkemizde, istikrarsızlık ve güvensizlik yüzünden, vatandaşlarımız geleceğinden endişe eder hale gelmişti. Geçen günlere bu gözle baktığımızda bugün artık bu noktalardan çok uzakta ve dünden çok çok daha iyi durumda olduğumuzu görebiliriz. Ülkemiz, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın devamlı vurguladığı gibi, bugün dünyayı saran kriz dalgasından, bu güven ve istikrarı ile en az etkilenen ülke olarak çıkacaktır. Ülkenin istikrarlı yapısının bozulmasını isteyen şer odakları, huzur ve güven ortamını bozmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Bugüne kadar milletimizin huzurunu bozmaya yönelik gerçekleştirilen birçok hain eyleme ve kalleş saldırıya şahit olduk. Bu saldırılar asla amacına ulaşamadı ve ulaşamayacaktır. Bu olaylar, bizim birbirimize olan bağlılığımızı daha da artırmaktan başka bir işe yaramayacaktır. Milletimizin güvenlik güçlerimize olan güveni tamdır ve asla sarsılmayacak, aksine daha da artacaktır. Önümüzde, çok önemli bir yerel seçim süreci var. Bu seçimde de hepinizin bildiği gibi çıtamız çok yüksek. Özellikle yerel seçimlerde bu çıtanın yükselmesinde katkısı olan, başta değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere, bütün teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kayseri'de hep başarıları yaşadık, ilkleri yaşadık. Başarılara alışan teşkilatımız önümüzdeki dönemde de aynı çalışma azmi ile bu başarılara bir yenisini daha ekleyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, bu vatanın birlik ve beraberliği ve kutsal değerleri için canlarını veren aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Yüce Allah, bayram sevincimizi, birliğimizi, beraberliğimizi daim kılsın, Kurban Bayramınız kutlu olsun” dedi.

Daha sonra sırasıyla AK Parti Kayseri milletvekilleri Taner Yıldız, Yaşar Karayel ve Ahmet Öksüzkaya birer konuşma yaparak, vatandaşların bayramını kutladılar ve Kurban Bayramı ile ilgili iyi dileklerini ilettiler.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'da yaptıkları konuşmalarda, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmelerini sağlamak için bütün tedbirlerin alındığını anlattılar ve Kurban Bayramı'nı kutladılar. Daha sonra parti binası önünde, bayramlaşma gerçekleştirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2008 Salı 16:46:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?