4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

AKP'de bayramlaşma programı

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı'nın birinci gününde bayramlaşma töreni düzenleneceği bildirildi.

Yazılı bir açıklama yayınlayan AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat, bayramlaşma töreninin bayramın birinci günü saat 13.00'de il binasında yapılacağını söyledi.

Mahmut Cabat, “Ramazan ayındaki rahmet ve bereket ikliminin ardından bir Ramazan Bayramı'na daha ulaşmış bulunuyoruz. Müslümanlar bir ay boyunca tuttukları orucun mükafatını bu güzel bayram günlerinde almış oluyorlar. Bir ay boyunca iftarıyla, sahuruyla, teravihiyle, Kadir Gecesi'yle bambaşka bir iklimi toplum olarak hep birlikte yaşadık. Bu güzel atmosferde, birlik, beraberlik duyguları ve yardımlaşma arzuları doruk noktaya ulaşmaktadır. Bu duygular içinde bir Ramazan Bayramı'nı daha idrak edeceğiz. İl teşkilatımızın, milletvekillerimizin, belediye başkanlarımızın ve vatandaşlarımızın katılacağı bayramlaşmamızı, bayramın birinci günü gerçekleştireceğiz. Tüm hemşerilerimizi bayramlaşmamıza bekliyoruz. Bu vesileyle, Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, daha nice bayramlara kavuşmayı Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 16:07:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?