4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

AKP'den 10 Kasım mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, ülke olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘muasır medeniyetler’ seviyesine ulaşma hedefine her gün biraz daha yaklaştıklarını söyledi.

Mustafa Elitaş, 10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Atatürk Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. Elitaş, “Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 70. ölüm yıldönümünde kendisini rahmet ve şükranla anıyoruz. Kendisinin göstermiş olduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefi ülkemiz için çok büyük bir hedeftir. Bu uğurda cumhuriyet tarihi boyunca çok büyük adımlar gerçekleştirildi.

Özellikle son yıllarda gerçekleştirilen atılımlarla ülkemiz, bu hedefe ulaşma yönünde büyük ilerlemeler sağlamıştır. Büyük zorluklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin değerlerine bağlı, demokrasi ve insan hakları konusunda daha gelişmiş bir ülke haline gelebilmek ülkemizin en önemli hedefleri arasındadır. Gerçekleştirilecek hedeflerle ülkemiz çok ileri olmayan bir gelecekte, dünyanın önemli merkezlerinden birisi olmaya adaydır. Hatta bugünden bu yolda önemli mesafeler alınmış, cumhuriyetimizin 100. yılında bu hedeflere ulaşmak için önümüzdeki engeller bir bir ortadan kaldırılmıştır. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarına, bu vatan için canlarını veren aziz şehitlerimize, Allah’tan rahmet diliyor, aziz hatıralarını her zaman yaşatacağımızı ifade etmek istiyorum. Ruhları şad olsun” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 15:55:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?