1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

AKP'den 400 milletvekili iddiası

AK Parti milletvekili adayları, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılan ve vatandaşların hizmetine sunulan Mimarsinan Parkı’nın açılışına katıldı.


Burada bir konuşma yapan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Kayseri 2. sıra milletvekili adayı Sadık Yakut, AK Parti iktidarında çıkarılan belediyeler yasası ile belediyelere sağlanan imkanlarla büyük projelere imza atıldığını ifade ederek, “Bütün bu imkanlar AK Parti iktidarı ile sağlandı. Belediye hizmetlerinin yanında, KÖYDES ve BELDES Projeleri ile Kayseri’de yolsuz, susuz ve kanalizasyonsuz köy kalmaması için çalışmalar hızla devam ediyor. Kayseri’de yıllarca bitirilemeyen dev projelerden Yamula Barajı, Sarıoğlan Barajı, Bahçelik Barajı ve Develi 2. Merhale Projesi AK Parti iktidarı ile tamamlanarak, Kayseri’de toprakların suya kavuşması sağlandı. Öte yandan Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan duble yollardan daha fazlası hem Kayseri’ye hem de Türkiye’ye kazandırıldı” dedi.


Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde yaşananlara da değinen Yakut, hukuka herkesin uyması gerektiğini, hukukun sadece vatandaşların uyması gereken kurallar olmadığını belirterek, “Vatandaşlar, Cumhurbaşkanlığı sürecinde yaşanan düğümü 22 Temmuz’da çözecek ve AK Parti’yi 400 milletvekili ile iktidara taşıyacak” şeklinde konuştu.


Öte yandan AK Parti milletvekili adayları, 22 Temmuz seçimlerine az bir süre kalması nedeniyle ziyaretlerine hız verdi. Milletvekili adayları Hacılar, Talas ve İncesu ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2007 Cumartesi 23:30:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?