5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

AKP'den Akkale'ye ziyaret

AK Parti Kayseri İl Teşkilatı, kentte yeni atanan Emniyet Müdürü Arif Akkale'yi ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat, beraberindeki AK Parti İl Yürütme Kurulu üyeleri ile birlikte Müdür Akkale'yi makamında ziyaret etti. Burada konuşan Mahmut Cabat, Kayseri'nin Türkiye çapında huzurlu bir şehir olarak tanındığını, bunda da daha önce görev yapan Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'in katkılarının büyük olduğunu belirtti.

Cabat, Kayseri'de yeni göreve başlayan Emniyet Müdürü Arif Akkale'ye hayırlı olsun dileklerini de ileterek, yeni görevinde başarılar diledi. Kendisinin Adana'da olduğu gibi Kayseri'de de başarılı çalışmalara imza atacağını inandığını ifade eden Cabat, Kayseri'de kurumlar arasındaki uyumlu çalışma ilişkisinin şehre çok önemli katkılar sağladığını kaydetti. Cabat, bu uyumlu çalışmada bürokratından siyasetçisine kadar herkesin katkısının olduğunu belirtti.

Emniyet Müdürü Arif Akkale ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, daha önce görev yaptığı Adana'da olduğu gibi şehirdeki huzur ve güven ortamının devam etmesi ve vatandaşların daha güven içinde olmalarını sağlamak için elinden gelen gayreti göstererek çalışacağını ifade etti.

Adana'nın Kayseri'ye göre çok daha kozmopolit bir şehir olduğunu belirten Akkale, Kayseri'nin bu anlamda çok daha sakin bir şehir olduğunu da kaydetti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 11:57:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?