3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

AKP'den Engelliler Günü mesajı

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, renk, dil, din, ırk, cinsiyet ve mezhep ayrımı gözetilmeksizin ve fiziksel durumlarına bakılmaksızın toplumu oluşturan tüm vatandaşların eşit hak ve olanaklar sağlanması, çağdaş devlet ve çağdaş toplum olmanın bir gereği olduğunu söyledi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir açıklama yayınlayan Ahmet Öksüzkaya, çeşitli engellerine rağmen, hayat mücadelesi veren ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşların kendileri için birer gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Öksüzkaya, “Engelli vatandaşlarımızın eğitim, sağlık hizmetleri yanında günlük yaşamın tüm olanaklarından gerektiği ölçüde yararlanabilmeleri ve özel gereksinimlerinin de göz önünde bulundurularak yeteneklerinin geliştirilmesi öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Devletimiz bu temel gereksinimin karşılanması yönünde çalışmaları özenle sürmektedir. Özellikle son yıllarda sevindirici bir gelişme olarak bu konudaki duyarlılığın artmasında ve başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere engellilerin sorunlarına ilişkin çözümlerde katkısı bulunanlara şükranlarımı iletir tüm engelli vatandaşlarımıza en içten sevgi ve selamlarımı sunarım” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 11:42:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?