4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

AKP'den havalimanı müjdesi

Kayseri Havaalanı’nın yenilenmesine yönelik çalışmalarda son noktaya gelindiği bildirildi.
Konuya ilişkin bir açıklama yapan AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, ihalesinin Devlet Hava Yolları tarafından yapıldığı Kayseri Havaalanı’nın 2006’ya kadar bitirileceği müjdesini verdi.

Yıldız, Kayseri’nin tüm güzelliklere layık bir şehir olduğunu belirterek, "Mevcut havaalanının ihtiyaca cevap vermemesi nedeniyle uzun süreden beri yapılan çalışmalarda son noktaya geldik. Konuyla ilgili ihale Devlet Hava Yolları bünyesinde yapıldı. Gerekli çalışmalar onucunda uzun süredir hava yolu konusunda sıkıntılar yaşayan şehrimiz, adına yakışır bir havaalanına sahip olacak" dedi. İç ve dış hatlardaki alan darlığı sorununun yapılan çalışmalarla giderileceğini kaydeden Yıldız, yerin genişlemesiyle birlikte havaalanındaki hizmetlerde de hız kazanılacağını sözlerine ekledi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş ise, Kayseri’nin uzun süredir devam eden havaalanının genişletilmesi ve modern hale getirilmesinin, 300 günlük bir süreç istediğini, bunun da 2006’ya kadar bitirileceğini anlamına geldiğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2005 Cuma 16:37:17
Güncelleme :25 Mayıs 2005 Çarşamba 19:55:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?