7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

AKP’den huzurevine ziyaret

AK PARTİ’DEN HUZUREVİNE ZİYARET

AK Parti İl Başkanlığı, Yaşlılar Haftası sebebiyle huzurevine ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti İl Başkanlığı, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile birlikte, Yaşlılar Haftası’nda Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi'ni ziyaret etti. Kırmızı ve beyaz karanfillerle huzurevine giden partililer, yaşlılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sümeyra Şahin, "Memleketimizin en değerli varlıklarının sadece belirli günlerde hatırlanmasına karşıyız. Sizler bizler için her zaman değerlisiniz. Bizler daha dünyada bile yokken çalışıp çabalayıp ülkemizin bu güzel günlere gelmesini sağlayan insanlarsınız. Bu nedenle sizlerin hakkını ödememiz ve unutmamız mümkün değil" diye konuştu.

Huzurevi sakinlerinden Memduh Atay ise ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Bir milletin yaşlı vatandaşlara karşı olan tutumu o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır" dedi.

Yaşlı vatandaşlarla bir süre sohbet eden AK Parti heyeti, daha sonra ressam Hasan Gürpınar yönetiminde resim dersleri alan yaşlıların çalışmalarını yerinde gördü.

AK PARTİ’DEN HUZUREVİNE ZİYARET
AK PARTİ’DEN HUZUREVİNE ZİYARET
AK PARTİ’DEN HUZUREVİNE ZİYARET
AK PARTİ’DEN HUZUREVİNE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2011 Perşembe 14:15:03
Güncelleme :24 Mart 2011 Perşembe 14:21:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?