4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

AKP'den Miraç Kandili mesajı

AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat, yayınladığı mesajla Miraç Kandili’ni kutlayarak, feyiz ve bereketin kat kat arttığı bugünlerde birlik ve beraberliğin değerini daha iyi anlamamız gerektiğini vurguladı.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat, Miraç Kandili’nin feyiz ve bereketin arttığı, rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı, mübarek gün ve geceler arasında yer aldığını belirtti.

Cabat, “Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in bütün süfli duygulardan arınarak, bambaşka tertemiz bir aleme ayak bastığı, o yüce makamlara yükseldiği mukaddes bir gecedir. Resulullah (sav)’in şahsında bütün insanlığa açılmış çok önemli bir kapıdır. Bu mübarek gece de, sevgili Peygamberimizin yaşadığı bu büyük mucize olay, sadece kendisinin değil, tüm insanlık için müjdeler, tecrübeler ve ilerlemeler içerir. Hz. Muhammed, Allah’ın huzurunda tüm insanlığın ve bütün varlıkların yüce yaratıcıya, ibadet, kulluk ve zikirlerini iletti. Bu mübarek günde, millet olarak ve Müslümanlar olarak, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeli, kırgınlıklarımızı unutmalı, yaşlılarımızı hatırlamalı ve herkesin elimizden geldiği kadar gönlünü almaya çalışmalıyız. Bu vesile ile idrak etmekte olduğumuz Miraç Kandili’nin hayırlara vesile olmasını diliyor, milletimizin ve tüm İslam alemi’nin Miraç Kandili’ni tebrik ediyorum” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 17:02:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?