5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

AKP'li başkanlar Başakpınar'da coştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, görevi devraldıklarında ideolojik bir belediye ve anlayışla vatandaşın hizmet alamadığını belirterek, “Çok şükür büyük mesafeler kat ederek bu anlayışları yıktık” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Başakpınar beldesinde düzenlenen mitingde halka hitap etti. Burada ilk olarak konuşan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Başakpınar'ı çok daha iyi yerlere ve hizmetlerle tanıştıracaklarını kaydetti.

İmar planlarında olmayan afaki iş merkezi hayalleriyle uğraşmayacaklarını da ifade eden Başkan Yıldırım, “Dar gelirliler için yeni imar alanları, iş alanları, kapalı semt pazarı yapacağız. Başakpınarlılar sanat sahibi insanlardır. İnşallah burada mermerciler sitesi yapacağız. Başakpınar'ı, Kuruköprü'yü, Kepezi, Zincidere'yi, Erciyes'i Yenidoğan'dan, Handan, Harmandan, Bahçelievler'den ayrı düşünmüyoruz. Bizde ayrımcılık, ideolojik çalışma, siyasi kadrolaşma yok. Birileri çıkıyor Talas köy, kasaba geri kalmış diyor. Bu nasıl Başakpınar, buralar köy diyor. Önce üslubunuzu düzeltin. Önce halkıma, beldeme saygı duyun. İnşallah 29 Mart'tan sonra Talas da gerçekleştirdiğimiz modern hizmetleri Başakpınar'a taşıyacağız. Talas'da ilk olarak gerçekleştirdiğimiz 40 hizmetimizin 41.'sini 29 Mart akşamı Talas yaşayacak. İki dönem seçilen belediye başkanı olarak halkımız 41 kere maşallah dedirtecek. Birileri gibi Ali Dağı'nın zirvesine, belediyenin gönderine partimizin bayrağını dikeceğiz demiyoruz. Bu zamana kadar olduğu gibi siyasi kimliğimizi bir yana bırakıp durmak yok hizmete devam diyoruz” şeklinde konuştu.

Daha sonra halka seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, sık sık alkışlarla kesildiği konuşmasında belediyeciliğin çok zor ve kutsal bir iş olduğunu ifade etti.

Başkan Özhaseki, “Görevi devraldığımızda ideolojik bir belediye ve anlayışla vatandaş hizmet alamıyordu. Çok şükür büyük mesafeler kat ederek bu anlayışları yıktık. Türkiye'nin her tarafında Kayserimizden model kent, marka şehir olarak bahsediliyor. Başbakan nereye gitse Kayseri'yi örnek olarak gösteriyor. 50 yıllık su problemini çözdük. Yamula Barajı devreye girdi. Stadımızı ülkemizin en modern tesisi olarak yapımını tamamladık. Raylı sistemi şehrimizin hizmetine sunuyoruz. Şehir terminalini tüm halkımızın hizmetine sunduk. Sayısız hizmetlerle ilimizi marka şehir haline getirdik. Şimdi iki büyük ve zengin ortağınız geldi. Büyükşehir ve Talas belediyeleri. Sevgili Başakpınar'lılar su akarken testinizi doldurun. Zengin ortaklar gelmişken isteğinizi belirtin. Hizmet gelsin buraya. Burada Rifat Bey'de, bende ilk kez seçime katılıyoruz. Bizler hizmet için geliyoruz. Bizleri utandırmayın. Bizleri güçlüce destekleyin. Bizlerde geldiğimiz zaman borçlu kalalım, hizmet etmemiz lazım diyelim” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 12:24:27
Güncelleme :22 Mart 2009 Pazar 13:13:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?