4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

AKP'li Elitaş Kurban bayramını kutladı

AK Parti Kayseri Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiği günler olduğunu söyledi.

Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Mustafa Elitaş, “Birlik ve beraberlik duygularının en üst seviyeye çıktığı, toplumsal barışımıza ve millet olarak dayanışmamıza büyük katkılar sağlayan bir Kurban Bayramı'nı daha idrak ediyoruz. Bayramlar millet olarak insanlarımızı birbirlerine yaklaştıran, yoksulların ve kimsesizlerin hatırlandığı müstesna günlerdir. Bu günleri iyi değerlendirmek için akraba, eş, dost ziyaretlerine büyük önem verelim. Toplumumuzu ayakta tutan bu değerlerimizi gelecek nesillere aktarmak için bizlerin onlara en güzel şekilde örnek olması gerekiyor.

Milli birlik ve beraberliğimizi oluşturan, bizi biz yapan değerler bu özel günlerde daha da belirginleşmektedir. Bu değerler bizi bir arada tutan milli ve manevi değerlerimizdir. Kültürel zenginliğimiz olan bu özelliklerimizi nesilden nesile aktarmak, insan sevgisi ile yoğrulan bu değerleri yaşatmak en büyük amacımız olmalıdır. Özellikle bayram günlerinde artan bu sevgi ve muhabbet duygularının tüm toplumumuzu kaplaması için elimizden gelen gayreti gösterelim. Unutmayalım ki, bayramlar birlikte yaşandığı oranda güzel ve anlamına uygun idrak edilebilir. Bu duygularla Kurban Bayramı'nın hayırlara vesile olmasını diliyor, şehrimizin, ülkemizin, milletimizin ve tüm İslam Alemi'nin bayramını kutluyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 12:12:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?