3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

AKP'li gençler iftarda buluştu

AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği, gençlik kolları mensuplarını bir araya getirdi.

Kıranardı Kent Orman'daki Şelale Restoran'da verilen iftar yemeğine Ankara'dan konuk olarak Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Hakan Tütüncü ve yönetim kurulundan bazı isimler katıldı.

Ayrıca iftar yemeğine, AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat, AK Parti Kayseri milletvekilleri Taner Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Köksal, AK Parti İl Yürütme Kurulu üyeleri, il ve ilçe gençlik kolları mensupları katıldı.

Geleneksel hale getirdikleri iftar yemeği ile ilgili bilgiler veren AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Köksal, “İl ve ilçe gençlik kolları üyelerimizi, mübarek Ramazan gününde iftar sofrasında bir araya getirmeyi her yıl düzenlediğimiz iftarlarla geleneksel hale getirdik. Hem bir araya gelme fırsatı buluyoruz hem de genel merkezden gelen başkanımız ve üyelerimizle istişare imkanı elde etmiş oluyoruz. Bugün de böyle güzel bir akşamda birada olduk. Bu güzel ortamda, genel merkezden gelen konuklarımızla birlikte iftarda buluştuğumuz için büyük mutluluk duyduk” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 17:12:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?