4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

AKP'li Karayel'den Arıtman'a tepki

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman'ın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili sözlerine sert tepki gösterdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Bayındırlık Bakanlığı'nın bütçe görüşmesinde bir konuşma yapan Yaşar Karayel, Canan Arıtman'a tepki gösterdi.

Yaşar Karayel, “Saygıdeğer milletvekilleri, güncel bir konuya da Kayseri Milletvekili olarak değinmek istiyorum. Kayseri'nin yetiştirdiği en mümtaz şahsiyetlerden biri olan Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, devlet ve milletimizi en iyi şekilde temsil etmektedir. Milletvekili sıfatına yakışmayan bir tarzda, Cumhurbaşkanımıza ve ailesine iftira atan Canan Arıtman'ı esefle kınıyorum. Daha başka tabirlerde bulunmak mümkün, ama bizim terbiyemize yakışmadığı için kullanmak istemiyorum. Bizler, Sayın Cumhurbaşkanımızın yedi göbek soyunu biliyoruz, bu millet de biliyor. Bu vekilin kendi soyunu araştırmasını ve CHP'ye bile yakışmayan kafa yapısını ve anlayışını, faşist ve etnik anlayışını yeniden gözden geçirmesini diliyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 18:47:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?