5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

AKP'liden MHP'li kardeşe dayak

Kayseri'de AK Parti Pazarören Teşkilatı'na üye bir kişinin, Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) oy vereceğini söyleyen kardeşini hastanelik ettiği öne sürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay, Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesine bağlı Pazarören beldesi Tokmak Mahallesi'nde meydana geldi.

AK Parti Pazarören Teşkilatı'na üye olan Y.K. (39), iddiaya göre Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy vereceğini söyleyen kardeşi S.K. ile tartışmaya başladı.

Kardeşinin AK Parti'ye oy vermemesine sinirlenen Y.K., oğlu N.K. ile birlikte kardeşi S.K.'yi darp etti. Olay sonrası başına aldığı darbelerden dolayı ağır yaralanan S.K., komşularının yardımı ile Kayseri Eğitim ve Araştırma
Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralı S.K.'yi hastaneye getiren komşuları A.K. ise ağabey Y.K.'nin kardeşi S.K. ile bu konuları defalarca tartıştığını kaydetti. Şahsın, kardeşinin AK Parti'ye değil de MHP'ye oy vereceğini söylemesine sinirlendiğini ifade eden A.K., Y.K.'nin oğlu N.K. ile birlikte taş ve sopalarla kardeşi S.K.'yi dövdüğünü iddia etti.

AK Parti Pazarören Teşkilat Başkanı Mesut Mucur ise, konunun seçimle bir alakasının olmadığını, sadece kardeşler arasındaki alacak verecek meselesinden dolayı çıktığını söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 15:51:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?