5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

AKP'liler İstanbul'da buluşuyor

AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat, İstanbul'da yapılacak olan AK Parti 52. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na partinin ilk başkanlarının katılacağını söyledi.

Yazılı bir açıklama yayınlayan Mahmut Cabat, toplantının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binasında gerçekleştirileceğini belirtti. Toplantıya il başkanlarının yanı sıra, il belediye başkanları, il genel meclisi başkanları, il kadın ve il gençlik kolları başkanlarının da katılacağını ifade eden 'da katılacak.

İstanbul İl binasında yapılacak olan İl Başkanları toplan Mahmut Cabat, “İl başkanları toplantımız, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binasında yapılacak. Kongremiz öncesi son kez tüm teşkilat üyelerimiz bir araya gelme imkanı bulacak. Belediye başkanlarımız, il genel meclisi başkanlarımız, kadın ve gençlik kolları başkanlarımızın da hazır bulunacağı çok geniş katılımlı toplantımızda, genel merkezimiz tarafından değişik konularla ilgili de bilgilendirmelerin yer alacağı sunumlar gerçekleştirilecek. 3 Ekim'de Ankara'da yapılacak olan 3. Olağan Büyük Kongre ile ilgili son hazırlıklar gözden geçirilerek, kongre gündemi ile ilgili bilgiler aktarılacak” diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2009 Perşembe 14:07:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?