5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

AKP'liler muhtarlarla buluştu

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda, Kocasinan, Melikgazi, Talas, İncesu ile Hacılar köy muhtarları sorunlarını anlattı.

Melikgazi Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Kayseri milletvekili Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya, AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat, İl Genel Meclisi Başkanı Sadettin Aydın ile birlikte, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden, İl Genel Meclisi üyeleri, Kocasinan, Melikgazi, Talas, İncesu, Hacılar ilçe sınırları içerisinde bulunan köylerin muhtarları katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Yaşar Karayel'in ardından köy muhtarları söz alarak, köylerinin sıkıntılarını ve taleplerini dile getirdi.Milletvekili Ahmet Öksüzkaya'dan sonra bir konuşma yapan AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat ise, köylerin sorunlarının büyük bölümünün çözüme kavuşturulduğunu belirtti.

Çalışmaların, yaşanılan yerlerin daha iyi hale getirilmesi için olduğunu ifade ederek, özellikle özel idareye bağlı olarak kilitli parke taşı üreten fabrikanın kurulmasının önemine değinen Cabat, bunun çok büyük bir hizmet olduğunu kaydetti.

Bundan sonraki dönemde de organik gübre üretimi konusunda çalışmaların yapıldığını ve bu konunun da en kısa zamanda halledileceğini vurgulayan Cabat, muhtarları her zaman dinlemeye hazır olduklarını, sorunların halli konusunda, milletvekilleri, belediye başkanları başta olmak üzere tüm teşkilatın gayretle çalıştığını kaydetti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 13:29:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?