5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Alman heyeti KTO'yu ziyaret etti

Almanya Krefeld Belediyesi'nden gelen bir heyet, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci'yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere dün Kayseri'ye gelen Krefeld Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Teşvik Teşkilatı Genel Müdürü Eckart Preen, Krefeld Belediye Başkanı Ekonomi Danışmanı Ulrich Cloos, Krefeld Belediyesi Kardeş Şehirler Koordinatörü Karsten Schüller ile Krefeld Yabancılar Meclisi 2. Başkanı ve Krefeld Kayseri Kardeş Şehir Koordinatörü Mehmet Demir, Hasan Ali Kilci'yi makamında ziyaret etti.

Ziyaret konuşan Hasan Ali Kilci, Almanya'da çok sayıda Türk vatandaşı olduğunu belirterek, “Almanya ekonomik olarak en büyük partnerlerimizden biri. Dünya ülkelerinde krizler yaşanıyor, dolayısıyla bu kriz süresinde ülkelerin karşılıklı olarak birbirlerini ziyaret etmeleri çok önemli" dedi.

Krefeld Belediyesi Kardeş Şehir Koordinatörü Karsten Schüller ise, Kayseri ile Krefeld arasında uzun yıllara dayanan bir temas olduğunu belirterek, “Kayseri ile ekonomik ve ticari ilişkileri yoğunlaştırmak istiyoruz. Kayseri'yi ekonomik üst olarak görüyoruz. Dolayısıyla Kayseri bizim için çok önemli" dedi.

Krefeld heyetinin hediyelerine karşılık, KTO Başkanı Hasan Ali Kilci'de misafirlerine Kayseri kilimi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 17:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?