5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Alman itfaiyeciler Kayseri'de

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nca, Avrupa Birliği ülkeleriyle Türkiye'deki belediyeler arasında diyalogun, işbirliğinin ve yerel yönetimler tarafından sunulan hizmetlerin kalitesinin artırılmasına katkı sağlamak amacıyla hazırlanan, "Kayseri İtfaiyesi AB Yolunda" adlı proje kapsamında, 2. grup Duisburg İtfaiye ekipleri Kayseri'ye geldi.

Alman itfaiyeciler, 24 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında teknik ziyarette bulunmak ve karşılıklı deneyim paylaşımını gerçekleştirmek için Kayseri'ye geldi. 

"Kayseri İtfaiyesi AB Yolunda" adlı proje, yangın - güvenlik önlemleri ön planda tutulmuş olmasına rağmen meydana gelebilecek bir yangında, ilk müdahalede bulunacak insanların bireysel güvenliklerini aldıktan sonra, itfaiye ekipleri olay yerine gelene kadar yapılması gereken çalışmaları topluma kazandırmayı amaçlıyor.

İtfaiyenin olay yerine ulaştıktan sonraki çalışmalarında da bilgi, birikim ve tecrübelerini ön planda tutarak can ve mal kaybını en aza indirecek çalışmaları halkıyla organize bir şekilde yürütmesini hedefleyen 'Kayseri İtfaiyesi AB Yolunda' adlı proje, aynı zamanda hizmet kalitesinde değişime ve gelişime açık bir yaklaşım anlayışı olarak da değerlendiriliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 11:21:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?