4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Altyapıya 4 milyon YTL'lik yatırım

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocasinan ilçesindeki Vatan Mahallesi'nde yapılan yol, su sistemi ve camiinin açılışı yapıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 4 milyon YTL harcanarak Vatan Mahallesi'nde yapılan yol ve su sistemi ile hayırsever vatandaşların yaptırdığı camii, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki tarafından açıldı.

Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın verdiği konser ile başlayan açılış törenine Mehmet Özhaseki, Kayseri Su ve Kanalizasyon İşleri (KASKİ) Genel Müdürü Ender Batukan ve bazı daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'deki diğer büyükşehir belediyeleri içinde gelir-gider dengesi olup kasasında parası bulunan ve halkına hizmet eden bir belediye olduğunu söyledi.

Büyükşehir belediyesine bağlanan 19 belde, onlarca köy ve ilçelerin birçok sorunu olduğunu ifade eden Özhaseki, bazı yasal düzenlemelerin yapıldığını ve halkın bunu 'Bak şehirliler geliyor, topraklarınızı alacaklar. Mallarınız, tapularınız gidecek. Bu öyle bir yasa, haberiniz olsun' şeklinde yorumladıklarını kaydetti.

Özhaseki, "Aradan 3 yıl geçmesine rağmen kimsenin tapusuna bir şey olmadı. Ama hizmet konusunda ne oldu. Hizmetler artmaya başladı. Bu yasa çıkmasaydı, bu paraları harcayacak bir baba yiğit çıkmazdı" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Başkan Özhaseki ile beraberindekiler yol, su sistemi ve camiinin açılışını yaptılar.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2008 Pazar 17:26:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?