4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Anneler gününü şehitlikte kutladılar

Kayseri Kartal Şehitliğinde anneler günü münasebetiyle bir araya gelen anneler ve şehit yakınları, anneler gününü buruk kutladı. Mezarları başında dualar okuyan şehit yakınları kabirleri sulayıp çiçek koydu. 

Türk Anneler Derneği Başkanı Ayşe Uzunlu ve dernek üyeleri, şehit ailelerine karanfil dağıtıp şehit anneleriyle tek tek ilgilendi. Harp Malulü Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mete Kurt'un da katıldığı ziyaret programı, kabirlere karanfil bırakılarak devam etti. Burada bir konuşma yapan Başkan Mete Kurt, “Anneler Günü coşkuyla kutlanmaktadır. Dünyadaki, Türkiye’deki ve Kayserimizdeki tüm annelerin Anneler Gününü kutlarım. Özellikle şehit annelerinin ve çocuklarını babasız büyütmek zorunda olan şehit eşlerinin anneler gününü kutluyorum. Onlar çocuklarını çok zor şartlarda büyütmekteler, evlatlarına hem anne hem baba olmaktadır. Lütfen bunu unutmayalım” dedi. 

Şehitlikten ayrılan Türk Anneler Derneği üyeleri ve şehit aileleri hep birlikte Harp Malulü Gazi ve Şehit aileleri derneğinde kahvaltı yaptılar.

.
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2008 Pazar 17:43:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.terorsehitleri.com IP: 88.243.248.xxx Tarih : 11.05.2008 23:12:02

Sevgılı sehıt analarımız sızler bızım herseyımızsını sızın oglunuz sehıt oldu ama 70 mılyon evladınız var bunu unutmayın