4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Antalya ile Kayseri puanları paylaştı

Bank Asya 1. Lig ekipleri Antalyaspor ile Kayseri arasında oynanan karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi.


Ligde lider durumda olan Antalyaspor, mutlak galibiyet amacıyla çıktığı Kayseri Erciyesspor karşısında aldığı beraberlikle 2 puanı bıraktı. Antalyaspor Teknik Direktör Direktörü Ümit Turmuş, karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede, Kayseri Erciyesspor karşısında mutlak 3 puan hedeflediklerini belirterek, "Müsabakanın ilk yarısında bulduğumuz gol ile 1-0 öne geçtik. İkinci yarıda maalesef istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Hesapta olmayan penaltı golü ile rakibimiz eşitliği yakaladı.

Maçın son bölümlerinde yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik yine de 3 puanın sahibi olabilirdik. Her şeye rağmen lider takımız ve yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz haftaya Eskişehirspor karşısında yine kazanmak olacaktır. Galibiyet için oynayacağız. Hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut ise, lider Antalyaspor karşısında aldıkları beraberliğin kendileri adına olumlu bir sonuç olduğunu ifade ederek, "Özellikle ikinci yarıda rakibimiz karşısında çok pozisyon ürettik. Maçı kazanabilirdik. Bugün Antalyaspor karşısında cezalı oyuncularımız vardı. Lig arasında İlhan'ın Gaziantepspor'a gitmesinin ardından kadromuz zayıfladı. İlhan bugün takımda olsaydı durum çok daha farklı olabilirdi. Önümüzdeki hafta yine deplasmanda Kocaelispor ile oynayacağız. Bu maçı kazanarak hedefimiz olan ligin ilk sıralarında yer almak istiyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2008 Pazartesi 22:27:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?