5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Antrenmanda 'maaş' eylemi!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyessporlu futbolcular, çıktıkları idmanda alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle antrenmanda sadece yürüyüş yaptı.

Dün Hacı Boydak Kulüp Tesisleri'nde antrenmana çıkmayan futbolcular, biriken maç başı ve bir miktar alacaklarını alamadıkları için bugünde çıktıkları idmanda sadece yürüyüş yaptı.

Kulüp tesislerine gelen futbolcuların saha içerisinde oturduğu, bazılarının ise yürüyüş yaptıkları gözlenirken, açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mustafa Uğur ise, kulüp olarak yaşanabilecek en kötü durumu yaşadıklarını söyledi.

Çok üzgün olduklarını ifade eden Uğur, "Bu durum herkesten çok bizleri üzüyor. Bizim de elimizden çok fazla bir şey gelmiyor. Umut ediyorum ki yönetim kurulumuz makul kararlar alarak, oyuncularımız da daha iyi adımlar atar ve Erciyesspor'a zarar gelmesini önlemiş oluruz. Buraya futbolcular, teknik heyet, yönetim kurulu gelip geçicidir. Ama Erciyesspor daima kalıcıdır. Bunun için Erciyesspor'a zarar gelmesini istemiyoruz. Şuanda futbolcularımız antrenmana çıktı. Ama genel ve psikolojik olarak çok sıkıntıda oldukları için sadece yürüyüş ve jimnastik yapmayı düşünüyorlar. Ben kendilerine en azından fiziki olarak hazır olmalarını gerektiğini anlattım. Zaten antrenmansız futbolcudan hiç performans beklenilmez.Tabii ki futbolcuların kendi düşünceleri de önemli. Bugün bir şeyleri yönetim kurulumuz konuşup değiştirmeli. Önümüzde kritik müsabakalar var. Biz çarşamba günü olmasına rağmen normal antrenman programımızı dahi uygulayamıyoruz. Adanaspor maçına gelinceye kadar çok sıkıntılıyız, iç sorunlarımızı en kısa sürede çözmeliyiz. Bizim amacımız sıkıntı yaşanmamasıdır. Umarım sorun iki taraf arasında en kısa zamanda çözülür. Bu kaosun devam etmesi ise herkesi üzer" diye konuştu.

Erciyesspor Yönetim Kurulu üyesi Faruk Kıranatlıoğlu ise, yönetim olarak bir toplantı yapacaklarını belirterek, "Yönetimin aldığı karara saygı duyacağız. Ne karar alırlarsa, onu uygulayacağız. Ama şunu söylüyorum, yönetim kurulunun içi rahat. Üzerine düşen ne varsa yapıyor. Şuana kadar 40 günlük süre zarfında 2,5 trilyon gibi bir para verdik. Bu futbolcuların emeğidir ve herkes hakkını alacaktır. Bunun için parayı merak etmelerinin bir anlamı yok. Futbolcuların alacakları ödenecek, kimsenin şüphesi olmasın bundan. Ama futbolcular birkaç adım atsın, bu kadar parayı harcamamıza rağmen takımın durumu ortada. Futbolculardan indirim istedik. Onlarda kabul ettiler. Biz ödeyeceğimiz parayı söz verdik. Ödeyemeyeceğimiz bir paranın sözünü vermedik" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 21:50:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?