30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

'Arap Bacılı' Ramazan eğlencesi

Kayseri'de özel bir alış veriş merkezinde düzenlenen Ramazan eğlencelerinde 'Arap Bacı' karakterini canlandıran tiyatrocu Bülent Erhan, Kayserilileri gülmekten kırıp geçiriyor.
 
Bir alış veriş merkezinde 24 Eylül - 22 Ekim 2006 tarihleri arasında düzenlenen Ramazan eğlenceleri gecelerinde yer alan Karagöz Hacivat ve Meddah gösterileri ile yanında Cihan-ı Osmaniye TV Show ve Arap Bacı gibi gösteriler, izleyicilerden büyük ilgi görüyor. Bunlardan "Bülent Erhan Sahnesi" adı altında 'Arap Bacı' ve 'Cihaniye Osmaniye TV Show' gösterileri Kayseri insanının gecelerine renk katıyor. Geçmiş Türk filmlerinde ismini duyduğumuz ve hiç unutmadığımız 'Arap Bacı', izleyicilerin arasında dolaşarak onları eğlendiriyor. Genelde çocukların ilgi odağı olan 'Arap Bacı', söylemiş olduğu sözlerle onları eğlendiriyor.
 
'Arap Bacı' karakterini yansıtan tiyatrocu Bülent Erhan, kendisini ve diğer 6 kişilik ekibinin Kayserilileri eğlendirmek için İstanbul'dan buraya geldiklerini söyledi. Kendilerine İstanbul Yeditepe sanat oyuncuları diyen sanatçılar, Cihan-i Osmaniye TV Show ile 'padişahlık zamanında televizyon olsaydı ne olurdu' sorusunu espri bir dille insanlara gösterdiklerini belirtti
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2006 Pazar 16:09:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?