30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Arka mahalleler yine karıştı

Kayseri'de iki mahalle arasında çıkan kavgaya polis müdahale etti. Çıkan kavgada taş ve sopalar kullanılırken, olaya çevik kuvvet müdahale etti. 

Edinilen bilgiye göre; Şehit Nazımbey Mahallesi'nde bulunan bir marketten sürekli şikayet eden mahalle sakinleri ile market sahibinin yakınları arasında tartışma çıktı. Çıkan kavgada market sahibinin yakınları karşı mahalleye pompalı av tüfeği ile ateş açtı. Çıkan olaylarda 1 kişi hafif yaralandı. Olayların devam etmesi üzerine iki taraf, taş ve sopalarla birbirlerine saldırmaya başladı. Olaya müdahale etmek üzere olay yerine gelen polis ekipleri de atılan taşlar nedeniyle mahalleye giremedi. Kavganın yatıştırılmasına çalışan polis ekipleri, önlem olarak çevik kuvvet ekipleriyle birlikte mahalleye giriş yaptı. 

Bu sırada birbirlerine taş ve sopalarla saldıran iki taraf, yine polis tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Evlerinin çatılarına çıkarak birbirlerine taşla saldıran taraflar, zaman zaman polislere de taş attı. Daha sonra taraflar, aşağıya inerek sözlü sataşmalarla birbirlerini tahrik etti. Polis ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemi alırken, kavganın zaman zaman devam ettiği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2006 Pazar 18:11:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?