3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Arsa yüzünden sopayla dayak yedi

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde akrabasıyla arsa yüzünden tartışmaya giren 60 yaşındaki Yusuf Y., sopa ile dövülerek hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre; Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde 2 dönümlük bir arsanın verasetini üzerine almak isteyen Yusuf Y., anlaşmazlığa düştüğü yakını M.Y. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda Yusuf Y.'nin akrabası tarafından sopa ile dövüldüğü iddia edildi.

Ambulansla hastaneye kaldırılan ve kafa travması geçirdiği belirlenen Yusuf Y., Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Acil serviste tedavi altına alınan Yusuf Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Hastanede gözyaşlarına hakim olamayan Yusuf Y'nin kızı Hülya Y., babasının 2 dönümlük bir arsanın verasetini üzerine almak istediği için yakını olan H.Y.'nin oğlu M.Y. tarafından dövüldüğünü iddia etti.

Hülya Y., ''30 yıl önce babam bu arsayı amcasından satın aldı ama arsanın tapusunu üzerine almamıştı. Sorun yaşanmaması için ölmeden önce arsanın tapusunu üzerine almak istedi. Tartışma bu yüzden çıktı" dedi. Polis olayla ilgili olarak inceleme başlattı.

 

İha
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2008 Cuma 12:18:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?