4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

ASAM, Kayseri Belediye Başkanı'nı ziyaret etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, kısa adı ASAM olan Avrupa Stratejik Araştırmalar Merkezi yöneticilerini makamında kabul etti.

Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Çapar ile birlikte belediyeye gelen ASAM Başkan Yardımcısı Emekli Tümgeneral Armağan Aktan bir dizi konferans için Anadolu’da şehirleri gezdiklerini ifade ederek, "ASAM, kamuoyunu çeşitli konularda bilgilendirmek, bilinçlendirmek ve hazırlanan raporlarla ufuklarını açmak veya uyarılarda bulunmak üzere çalışma gösteren bir kuruluş. Çeşitli şehirlerde konferanslar düzenleyerek bilgilerimizi sanayici arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Adana’da bir programımız vardı bu akşam da Kayseri’deyiz. Jeopolitik, ekonomik, güvenlik ve dış politika gibi konularda araştırmalar yapıyoruz ve kamuoyunu bilgilendiriyoruz. Kayseri’ye gelmişken belediye başkanımızı da makamında ziyaret etmek istedik, bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz" dedi.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Başkan Özhaseki de bu tür kuruluşların önemine dikkat çekerek, "Gelecekte nelerle karşılacağımızı belirleyen, plan program yapan kuruluşlara gerçekten büyük ihtiyaç var. Bazı şeyleri el yordamı ile değil, bilgi ve belgeye dayalı olarak yapmakta fayda var. Bu nedenle yapmış olduğunuz çalışmaları takdirle karşılıyorum ve başarılar diliyorum" diye konuştu.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2004 Salı 10:28:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?