3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Asfalt çalışmalarında sona gelindi

Kayseri'nin Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, Hacılar'da bir süredir devam eden altyapı çalışmalarında sona gelindiğini belirterek, çalışmaların tamamlandığı cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Bir süredir Hacılar ilçesinde sürdürülen kanal, içme suyu ve doğalgaz çalışmalarında sona yaklaşıldı. Altyapı çalışmaları ve asfaltlama çalışması hakkında bilgiler veren Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, yaklaşık beş aydır devam eden çalışmalarda sona geldiklerini belirterek, çalışmaların bittiği cadde ve sokakları hızlı bir şekilde asfaltladıklarını söyledi.

Başkan Herdem, “Hacılar'da yaklaşık 5 aydır altyapı çalışması devam ediyor. Yaklaşık 9 kilometre civarında kanal, 14 kilometre civarında içme suyu ve 20 kilometre civarında da doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Dar ve geniş olan cadde, sokaklarımız var. Dar olan sokaklarda bundan 40 sene önce döşenmiş olan su boruları tamamen değiştiği için asfalt diye bir şey kalmamıştı. Yaklaşık 3,5 aydır da asfalt çalışmalarını sürdürüyoruz. Çalışmalarımız şuanda yüzde 70 oranında tamamlandı. Önümüzdeki bir ay içerisinde de altyapı çalışması sona eren yerlerin üzerleri tamamen asfaltlanacaktır. Ara cadde ve sokaklarımızı Büyükşehir Belediyemizin gönderdiği ekipler asfaltlıyor. Bize destek verdikleri için Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza ve çalışan personele teşekkür ediyorum. Diğer sokaklarımıza da bizim personelimiz asfalt çalışmasını sürdürüyor. Hemşerilerimiz rahat olsunlar, bir ay sonraya kadar yağmur ve kar düşmeden tüm sokaklarımızı tamamen kapatacağız ve Hacılar, altyapısı, doğalgazı, kanalı ve içme suyu tamamlanarak, sadece imarlaşması kalacak olan bir kent görünümüne hızla gidecektir” dedi.

Başkan Herdem, daha sonra çalışan personele tatlı ikram etti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 15:45:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?