4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Atlas çalışmalarını sürdürüyor

Deplasmanlı Hentbol 1. Ligi'nde ilk iki haftayı kayıpsız kapatan Atlas Eğitim Spor Kulübü, zirvedeki yerini korumak için antrenmanlarını sürdürüyor.

Atlas Eğitim Spor Kulübü Hentbol Takımı, bu hafta evinde konuk edeceği Adana Özel Akdeniz Lisesi takımı ve sonraki hafta misafir olacağı Ankara Emek Spor Kulübü maçları için çalışmalarını sürdürüyor.

Antrenör Levent Kaya yönetimde İbrahim Bamyacıoğlu Spor Salonu'nda taktik ve kondisyon ağırlıklı çalışma yapan takımda 3 sporcunun dışında eksiklik bulunmuyor.

Açıklamalarda bulunan antrenör Levent Kaya, guruptaki en güçlü rakipleri olan Ankara Emek Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaşacaklarını söyledi. Sporcularına her zaman güvendiğini ifade eden Levent Kaya, oyuncularının ellerinden geleni en iyi şekilde yapacağını belirtti.

Takım Kaptanı Ömer ise, ilk iki haftayı kayıpsız kapattıklarını hatırlatarak, “Bu bizim için büyük moral oldu ve kendimize güvenimiz geldi. Yenilebiliriz, ama takım arkadaşlarım ve antrenörümle tam takım ruhunu yakaladık. Böyle devam ettiği sürece şehrimizi en iyi şekilde temsil ederiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 15:19:38
Güncelleme :26 Kasım 2008 Çarşamba 15:23:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?