4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Atlas galibiyete kilitlendi

Türkiye Deplasmanlı Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Atlas Eğitim Spor Kulübü Hentbol Takımı, Ankara TED Koleji ile yapacağı erteleme maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Antrenör Levent Kaya yönetiminde çalışmalarını sürdüren Atlas Eğitim Spor Kulübü, hafta sonu oynayacağı Ankara TED Koleji maçını kazanmak istiyor. Açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Muhammet Duru, bu maçtan galibiyetle döneceklerine emin olduğunu söyledi. Duru, “Tek sıkıntımız salon problemiydi. Onu da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün yeni salonlarını açmasıyla ortadan kalktı. Takımımız iki haftadır her gün antrenman yapmakta. Takımımız Ankara TED Koleji maçından da galibiyetle ayrılacaktır” dedi.

Antrenör Levent Kaya ise, ligdeki beşinci maçlarına çıktıklarını hatırlatarak, “Ankara TED Koleji ile yapacağımız maç kolay bir maç olmayacaktır. TED Koleji'nin başında eski Milli Takım Antrenörü Rüştü Hoca'nın olması ve takımlarının genç bir kadrodan oluşması işimizin kolay olmayacağını gösterir. Ama ben takımımın galibiyetle ayrılıp play-off şansını sürdüreceğine inanıyorum” dedi.

Takım kaptanı Ömer Bozdemir ise, bu maçta yüzü gülecek takımın Atlas Eğitim Kurumları olduğuna inandığını söyledi. Özdemir, “Tek isteğimiz, maçta Kayserili hemşerilerimizin bizleri yalnız bırakmamalarıdır. Buradaki maçlarda seyirci faktörü çok önemli ve biz ilk maçımızı alırken seyircinin çok katkısı olmuştur” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 11:44:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?