5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Atlas maça hazır!

Türkiye Deplasmanlı Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Atlas Eğitim Spor Kulübü, zorlu Ankara Emek Spor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Geçtiğimiz haftanın bay geçmesiyle yoğun bir antrenman programı geçiren Atlas Eğitim Spor Kulübü, cumartesi ter antrenmanını da yapıp maç saatini bekleyecek. Açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Muhammet Duru, Ankara Emek Spor Kulübü'nün grubun en güçlü ekiplerinden bir tanesi olduğunu söyledi.

Bu takımla yapacakları maçı kazanıp play-off yolunda ciddi bir adım atmak istediklerini ifade eden Duru, “Sakat ya da eksik sporcumuz yok. Hocamızda takımı iyi hazırladı. İnanıyorum ki galip gelen takım biz olacağız ve evimiz de yenilmeme unvanını devam ettireceğiz. Ayrıca Ankara Emek Spor takımının hiç mağlubiyeti yok, burada da ona son vereceğiz” dedi.

Antrenör Levent Kaya ise, grubun en güçlü ve tecrübeli takımı olan Ankara Emek Spor Kulübü'nü ağırlayacaklarını belirterek, “Ben sporcularıma güveniyorum. Tek sıkıntım kalecimin antrenman eksiğiydi, onu da hallettik. Sporcularım iyi motive olduğu sürece yeneceğimize inanıyorum. En önemli sıkıntılarımızdan bir tanesi de seyirci konusudur. Yeni yapılan spor salonlarının şehrin merkezinden uzak olması geçmişe nazaran seyirci konusunda azalmalara neden oldu. Tek isteğimiz, Kayserili hemşehrilerimizden bizleri yalnız bırakmamalarıdır” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 16:28:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?