3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Atlas sezonun ilk maçına hazır

Türkiye Hentbol 1. Lig'inde mücadele eden Atlas Eğitim Spor Kulübü Hentbol Takımı, Adana Çukobirlik Spor ile hafta sonu oynayacağı sezonun ilk maçı hazırlıklarını tamamladı.

Açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Muhammet Duru, antrenör Levent Kaya nezaretinde hazırlıklarını tamamladıklarını ve gruplarında bulunan tecrübeli takımlarından Adana Çukobirlik Spor takımını beklediklerini söyledi.

Duru, “Takımıma güveniyorum, ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar. İnşallah sonuç lehimize olur. Ama galibiyette de mağlubiyette de bizlerin spora bir bakış açısı vardır. Biz temiz spor, temiz seyirci sloganıyla birlikte eğitimle sporu iç içe yaşatmak istiyoruz. Bizler bir eğitim kurumuyuz. Her şeyde örnek olduğumuz gibi bu tür üst düzey müsabakalarda da gençlerimize sporun güzelliğini, kalitesini göstererek örnek olmak istiyoruz. Bizim sekizinci adama ihtiyacımız var, o da seyircidir. Herkesi takımımızı desteklemek üzere maça bekliyoruz” dedi.

Antrenör Levent Kaya ise, ligde yeni bir takım olduklarını söyleyerek, “Takımın gücünü biliyoruz, ama bizde genç ve kaliteli sporcuları var. Şehrimizi en iyi şekilde temsil edip sezona galibiyetle başlamak istiyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 18:43:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?